Individuele spirituele begeleiding

“A mystic is anyone who has the gnawing suspicion that the apparent discord, brokenness, contradictions and discontinuities that assault us every day might conceal a hidden unity.”

Lawrence Kushner

Individuele begeleiding

Veel mensen zijn hedendaags opzoek naar wie ze zijn, wat hun gelukkig maakt, wat de betekenis is van het leven en wat hun zin geeft. Dit zijn belangrijke vragen. Het zijn vragen die, wanneer je er echt over durft na te denken, je helpen om bewuster te worden en persoonlijk verder te ontwikkelen. Loop je vast in het leven of voel je simpelweg dat er iets mist in je leven en zoek je betekenis of zingeving? Dan is begeleiding op het emotionele en spirituele vlak wellicht helpend. Samen kunnen we kijken naar wat je nodig hebt om de antwoorden te vinden die je zoekt en wat je daarvoor nodig hebt. 

Vul het contactformulier in en dan neem ik z.s.m. contact met je op voor een eerste kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. De sessies zijn online via skype of telefonisch. Een sessie duurt 45 minuten en kost € 77,-