Individuele spirituele begeleiding

“A mystic is anyone who has the gnawing suspicion that the apparent discord, brokenness, contradictions and discontinuities that assault us every day might conceal a hidden unity.”

Lawrence Kushner

Individuele begeleiding

Veel mensen zijn hedendaags opzoek naar wie ze zijn, wat hun gelukkig maakt, wat de betekenis is van het leven en wat hun zin geeft. Dit zijn belangrijke vragen. Het zijn vragen die, wanneer je er echt over durft na te denken, je helpen om bewuster te worden en persoonlijk verder te ontwikkelen. Individuele spirituele begeleiding is voor een ieder die zichzelf verder wilt ontwikkelen en verdiepen op zowel emotioneel als spiritueel vlak. Samen kijken we waar je op het moment staat en wat je nog hebt om verder te groeien. Dit is voor iedereen weer anders en daarom maakt is individuele begeleiding een belangrijke aanvullen op de curussen die worden gegeven. 

Vul het contactformulier in en dan neem ik z.s.m. contact met je op voor een eerste kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. De sessies zijn online via skype of telefonisch. Een sessie duurt 45 minuten en kost € 77,-